Tuotteita jokaiseen makuun

Kalamestan tuotteet valmistetaan perinteitä kunnioittaen ja nykyteknologiaa hyödyntäen. Tuotekehityksemme on asiakkaiden mukaan ohjautuvaa, eli tarjoamme juuri sitä, mitä he haluavat. Siksi pystymme palvelemaan ja täyttämään vaativimmankin maun, asiakkaiden tarpeiden ja mieltymysten mukaan.

Läheltä ja kaukaa, tuoreena sekä pakasteena

Kalamesta jalostaa, tuottaa ja myy tuotteitaan vähittäiskaupoille, keskusliikkeille, hotelli- ja ravintola-alalle sekä muille tukkuliikkeille. Oma maahantuonti sekä hankintaverkostomme tekee mahdolliseksi laajan valikoiman kotimaisia sekä ulkomaisia kaloja ja kalatuotteita ympäri vuoden. Kattava hankintaverkosto takaa myös sen, että tuotteet ovat aina tuoreita.

Tuoreet kalat

Vastuullisesti pyydettyä ja vaalien kestäviä kalakantoja, niin kotimaasta kalastajilta sekä kasvattajilta, kuin myös maailman meriltä.

Kalavalmisteet

Monipuoliset, laadukkaat ja hartaudella tuotetut kalavalmisteet, joista olemme aidosti ylpeitä.

Äyriäiset ja muut merenelävät

Ensiluokkaisia merenherkkuja myös hienostuneeseen makuun, sekä pakasteena ja tuoreena.

Pakasteet

Kattava valikoima ympäristöystävällisä ja maukkaita pakasteita, joiden laatuun ja tuoreuteen voi luottaa.

Jälleenmyyjille

Palvelemme asiakkaidemme tarpeita räätälöitynä ja tarjoamme aina kala-alan tuoreimpia uutuuksia, laadukkaita ja perinteisiä tuotteita unohtamatta. Suuri vahvuutemme ovat aina olleet myös kotimaiset kauden kalat. Kysy lisätietoja sesongin tarjonnasta ja muista tuotteista asiantuntevasta myynnistämme.